Workshop; Geneeskrachtige kruiden uit eigen tuin

Vrijdag 21 april 13:30 – 15:00

Rozemarijn om je energieniveau een boost te geven en goudsbloem voor vervelende ontstekingen? Er zijn talloze kruiden die op een positieve manier bijdragen aan je gezondheid en de meesten kan je gewoon in eigen tuin kweken.

Op vrijdagmiddag 21 april vertelt Elahe Tahmasbinotarki van Natuur voor Elkaar er alles over in het Dorpshuis An de Steege, Broeksteeg 42 in Zalk.

Wat houdt de workshop in?
Tijdens de Groene Karavaan organiseert Natuur voor Elkaar een workshop over het planten en laten groeien van geneeskrachtige kruiden in eigen tuin. Je krijgt uitleg hoe je jouw tuin (en jouzelf) nieuw leven kan inblazen met diverse kruiden.

En er is meer! Wist je namelijk dat je ook je eigen kruidenolie kan maken? Ook hier gaat Elahe uitgebreid op in zodat je thuis aan de slag kan met het maken van verschillende oliën.

Meld je aan

Deze activiteit is onderdeel van de Groene Karavaan Noordwest Overijssel. Van 15 tot en met 29 april organiseert Natuur voor Elkaar tal van evenementen in dit gebied. Bezoek natuurvoorelkaar.nl voor het volledige programma.

(met toestemming geplaatst, bron: Natuur voor Elkaar)

Namens Natuur voor Elkaar,
Inez Satter