Stand van zaken kinderopvang Zalk

Beste ouders,

Een berichtje over de stand van zaken omtrent  de nieuwe locatie in Zalk.

We kunnen u vertellen dat we alles ingediend hebben bij de gemeente en bij de GGD. Vanuit de gemeente krijgen wij de terugkoppeling, dat de startdatum van 1 oktober haalbaar is. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee.

Achter de schermen zijn wij erg druk bezig met alles wat er komt kijken bij het openen van een nieuwe locatie. Het rooster is bijna helemaal rond.

Graag wil ik jullie in week 37 uitnodigen voor een intakegesprek. Deze intakegesprekken zouden wij graag op woensdag 13 of vrijdag 15 september willen inplannen. U wordt hier nog persoonlijk over geïnformeerd.

Er is tijdens de presentatie gezegd dat wij ook een peuterspeelzaal (PSZ) zouden openen. Nu blijkt dat het vanuit de GGD lastig wordt om dit nu in eerste instantie te kunnen aanbieden. Reden is dat er voor  kinderopvang (KDV) een aparte ruimte moet worden aangeboden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de PSZ te integreren in het KDV. Dus de tijden voor de PSZ blijven gelijk en de kosten hiervoor zullen hetzelfde zijn als die van het KDV. In de praktijk zullen wij de werkwijze van een PSZ doorvoeren in het KDV.

Omdat de groepen nu nog klein zijn, hebben we er voor gekozen om op de locatie Zalk in de beginperiode te starten met een groep van 0 tot 13 jaar. Na de verbouwing verdelen we de kinderen over meerdere groepen.

 

Wij hebben erg veel zin om 1 oktober te gaan starten en er samen met u en uw kinderen een mooi avontuur van te maken.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u contact opnemen met mij, Renée van de Klundert.

 

Met vriendelijke groet,

Renee van de Klundert
Werkzaam: maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag

 

Stichting Kinderopvang Flevoland
0527618509
0649600758

Acacialaan 12-14
8302 AK Emmeloord
http://www.kinderopvang-flevoland.nl