Samen wandelen 15 juni: Aangepast bericht!!!!

Vanuit de Nederlands Gereformeerde kerk (Burg. Van Vleutenstraat) wordt op 15 juni een wandeltocht georganiseerd.. Samen wandelen heeft iets relaxed verbindend. We lopen samen op, praten met elkaar of zijn juist stil aan het genieten. Het kan en mag allemaal. Ieder dorpsgenoot is van harte welkom met ons mee te wandelen.

Door de hoge waterstand van de IJssel valt ons oorspronkelijk plan in het water. Maar niet getreurd, we hebben een aangepast idee: op zaterdagmorgen 15 juni verzamelen we rond 11.00 bij de kerk. Omdat het startpunt van de wandeling iets verder ligt, rijden we eerst een stukje met de auto (handig om je eigen auto mee te nemen naar de kerk). Daarna hopen we samen een wandeltocht van zo’n 9 kilometer te maken.

In onze rugzakken hebben we zelfgemaakte lunchpakketjes meegenomen. Die pakketjes gaan we tijdens een van de meerdere rustpauzes opeten. Maar let op: niet iedereen zijn of haar eigen pakketje. Nee, we stallen alles uit op een kleed en dan mag je pakken wat je wilt (wel vanuit een christelijke levenshouding ).

Drinken mag je ook zelf meenemen en dat hoef je niet te delen.

Enthousiast geworden? Geef je snel op bij Anja Beekhof (06-14690162) of Harmien van Raalte (06-12564198)

En denk je pas op het allerlaatste moment dat je toch meewilt: geen probleem, van harte welkom.

We kijken uit naar jullie reactie.

Anja en Harmien