Originele deurmattenactie Zalk van de Albert Heijn winkel in Hattem.

Vorig jaar september heeft de Albert Heijnwinkel  uit Hattem, in de persoon van de eigenaar de heer Joris Vosselman, contact gezocht met Dorpsbelangen Zalk. Op dat moment liep er in Hattem een speciale spaaractie, waarmee inwoners met een volle spaarkaart een deurmat konden kopen met daarop de skyline van Hattem en de plaatsnaam. Dat bleek een groot succes. De heer Vosselman vroeg of Zalk het leuk zou vinden om ook voor Zalk zo’n originele deurmat aan te bieden. Wij hebben daar uiteraard positief op gereageerd.

Deze speciale actie gaat september 2023 van start en eindigt op 14 oktober 2023. Bij aankoop van € 15,00 aan boodschappen bij de Albert Heijnwinkel aan de Vechtstraat 7 in Hattem, krijgt u een spaarzegel. Als de kaart vol is (8 zegels) kunt u de originele Zalk-deurmat voor € 12,49 kopen. Van iedere verkochte deurmat gaat er € 5,00 naar Dorpsbelangen Zalk. Tot 21-10-2023 kunt u de spaarkaart inleveren. Let op, op = op!!

In de week van 4 september zullen er in Zalk ook flyers (zie hierboven) over deze actie verspreid worden. En zal de heer Vosselman de eerste deurmat aan het MFD in Zalk cadeau doen.

Namens Dorpsbelangen,

Ray Haze

 

Actievoorwaarden, lees meer…