Gezinsmiddag Zalk

Op zondagmiddag 24 maart is er een gezellige middag gericht op gezinnen, maar iedereen is natuurlijk van harte welkom.

Het programma begint om 12.00 en zal rond 15.00-15.15 afgelopen zijn, iedereen kan en mag zelf weten wanneer hij/zij in wil schuiven.

We beginnen om 12.00 met gezamenlijk eten, iedereen neemt wat eten mee, zodat we samen het eten kunnen delen. Waarschijnlijk zullen er vast ook wat lekkere recepten kunnen worden uitgewisseld. Er wordt voor soep gezorgd, dus dat hoef je niet mee te nemen. Borden, bekers en bestek is aanwezig.

Rond 12.45 gaan we samen zingen rond het thema “Samen zijn” en wordt hierover een kort praatje gehouden.

Aansluitend (rond 13.15) zijn er diverse workshops en is er een spelletjeszolder waar je zo naar binnen kan lopen. Dus houd je van sport, spel of muziek kom gezellig even kijken! Ook is er een knutselactiviteit. Aan de workshops is geen leeftijdgebonden dus leuk om met je gezin of een vriend of vriendin mee te doen. Ga je sporten, neem dan even sportschoenen mee.

Afsluitend is er het poppentheater wat om 14.30 begint. De Zalkse Oekraïners hebben al vaker een poppentheater uitgevoerd, het thema is deze keer: Paasverhalen.  Het is elke keer weer een leuk feestje om het te zien.

Kom dus allemaal naar deze gezellige middag en neem gerust iemand mee.

Er zal een bus (met QR-code) staan voor de onkosten van deze middag.

Welkom!

Groetjes Erika