De bingo was een groot succes!

Op zaterdag 5 februari was de bingo voor de Alpe d’HuZes. De hele dag was team Schuurhuis.nl/wielinkzalk.nl in het mfd aanwezig om de bingo-boekjes af te geven aan de spelers en om allerlei spullen te verkopen met als afsluiter de bingo. Alle prijzen die zij hadden, zijn allemaal gesponsord door winkels/bedrijven. Hierdoor was de gehele opbrengst voor de KWF kankerbestrijding!

Tijdens de bingo vlogen de prijzen eruit. Er waren meer dan 300 boekjes verkocht, dus je had wel een beetje geluk nodig om bingo te krijgen. Terwijl Jethro de bingo aan het presenteren was, werd er ook gefietst. Gert Jan en Ruben beklommen live in de uitzending de Alpe d’Huez.

Het resultaat mocht er zijn! De bingo heeft 5810,- euro opgeleverd. Team schuurhuis.nl/wielinkzalk.nl wil alle deelnemers, sponsoren en iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen, ontzetten bedanken!!

 

De aankomende tijd kunt u nog 2 acties verwachten voordat team Schuurhuis.nl/wielinkzalk.nl op donderdag 2 juni in Frankrijk de Alpe d’Huez gaat beklimmen.

In april zal er weer een koekenactie zijn, net als vorig jaar. Deze koeken zijn speciaal voor Koningsdag. 

Op zaterdag 21 mei is er een bazaar in het mfd. Hierover komt laten meer informatie.

 

Namens team schuurhuis.nl/wielink.nl,

Wim Buter