Ruimtes en mogelijkheden

Algemeen :
Het MFD kent vele mogelijkheden. Op deze pagina schetsen wij wat de mogelijkheden per ruimte kunnen zijn. Het MFD beschikt over een kleine professionele keuken. Voor grote lunches, diners en buffetten maken we gebruik van de kwaliteiten en mogelijkheden van Restaurant de Oase uit Zalk.

1.1 Muziekzaal | 1.2 MFD Horeca | 1.3 Sportzaal | 2.1 Bestuurskamer | 2.2 Fitness/Fysio | 2.3 Dorpskamer | 2.4 Flexplek | Combinatie ruimtes

Ruimte 1.1 Muziekzaal
Deze ruimte heeft een speciaal ontwikkeld plafond waardoor de klanken van de muziek nog beter tot stand komen. Deze ruimte uitermate geschikt  om muziek te maken of te beoefenen en kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt of worden ingericht. Zo beschikt het over een (vaste) beamer met een scherm en een eigen geluidsinstallatie. De ruimte is ook te combineren met het horeca gedeelte van het MFD, dit door eenvoudig de (geluidswerende) tussenwand te verwijderen. Voor geven van een workshop, lezing of presentatie is dit een ideale ruimte..

Ruimte 1.2 MFD Horeca
Het horeca gedeelte is ideaal gepositioneerd tussen de Muziekzaal,  sportzaal en de professionele keuken. Het heeft een grote bar met groot aanbod van koffie, thee, fris en zwak alcoholische drankjes. Tijdens een sport activiteit kan je hier alles goed volgen door de grote glazen wand. Er worden hier ook feesten gegeven waarbij de sporthal een ideale overdekte speelplaats is. Het heeft een eigen geluidsinstallatie en is voorzien van een sfeervol interieur. De ruimte kan nogmaals worden vergroot door de tussenwand met de Muziekzaal te verwijderen.

Ruimte 1.3 Sportzaal
De sportzaal heeft zich al bewezen voor succesvolle toernooien als Volleybal, Voetbal, Badminton, Dart en Gym. Het publiek kan meegenieten vanaf de ruime tribune. Naast sport is het een uitermate geschikte zaal voor muziek en toneel. Door de speciale vloer zijn we niet beperkt in mogelijkheden. Mede door een prettige samenwerking met een professioneel bedrijf uit Raalte kunnen we hier een (groot)podium plaatsen en een lichtshow realiseren. De kleedkamers kunnen ook gebruikt worden voor de artiesten. Bij het organiseren van grote feesten of jubilea wordt deze zaal omgetoverd tot speelzaal voor de kinderen met (grote)spring kussens en speelgoed of worden er buffetten op originele manier gepresenteerd.

Ruimte 2.1 Bestuurskamer
De bestuurskamer of ook wel kleine vergaderruimte heeft een prachtige uitkijk over het sportveld en het natuurgebied langs de IJssel. Ideaal om een (lunch) vergadering te organiseren waarbij deze gecombineerd kan worden met een wandeling door het dorp of met paaltjes aangegeven “laarzenpad” door de IJsselvallei.

Ruimte 2.2 Fitness/Fysio
Deze ruimte spreekt voor zich. Op bepaalde tijden kunt u hier fitnissen (medio septemer 2017). Binnenkort meer informatie. De “Buurtfysio” verzorgt de fysio praktijken.

2.3 Dorpskamer.
Een grote ruimte voor spel en ontspanning. Er hangen dartborden en er is een heuze pool tafel. (medio september 2018). Uiteraard ook geschikt voor feestjes en partijen.

2.4 Flexplek
De flexplek is de basis van de beheerder, maar zal ook worden gebruikt voor cursussen en vergaderingen. De ruimte is van alle gemakken voorzien als Wifi en een Beamer.

Combinatieruimtes
Sommige ruimtes kunnen gecombineerd worden. Zo kunnen we MFD Horeca combineren met de Muziekzaal en tot slot ook nog met de gymzaal. Op deze manier kunnen ouders gezellig feesten en bijkletsen en de kinderen spelen in de gymzaal.