Kinderopvang De Kronkelwaard

Welkom bij Kinderopvang Jokidé, locatie De Kronkelwaard!

 

Sinds 2 oktober 2023 zijn wij vol enthousiasme gevestigd in het MFD ‘aan de Steege’ in Zalk.

Als onderdeel van de Jokidé-organisatie bieden wij opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar, met KDV Het Springkruid voor de allerkleinsten (0-4 jaar) en BSO De Wouw voor de wat oudere kinderen (4-13 jaar). Onze deuren staan open van maandag tot en met vrijdag, van 07.30 tot 18.30 uur, en indien nodig kunnen we zelfs een vervroegde opening aanbieden.

Bij Jokidé De Kronkelwaard zien wij uw kind als een uniek talent!

Elk kind heeft een natuurlijke drang om te groeien en te leren. De rol van opvoeders en de omgeving spelen een belangrijke rol in deze ontwikkeling.

Wij van Jokidé streven ernaar om de opvoeding af te stemmen op het niveau van elk kind. Ons team staat klaar als begeleiders, met de nadruk op het creëren van een warme en accepterende omgeving, zodat elk kind zich geborgen voelt.

Waarom bij Jokidé? Omdat wij begrijpen dat opgroeien een persoonlijk avontuur is, en wij zijn hier om het extra leuk te maken!

Ons pedagogisch hoofddoel is helder: we willen elk kind helpen opgroeien tot een zelfstandig en sociaal vaardig individu dat respect toont voor anderen en een positieve bijdrage levert aan de wereld.

Voor meer informatie nodigen we u van harte uit om langs te komen bij onze locatie, een kijkje te nemen op onze website www.jokide.nl, of contact op te nemen met Renee van de Klundert, Locatieleidster van De Kronkelwaard, via 06-49600758.

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u meer te vertellen over de gezellige en stimulerende omgeving die we bieden aan de kinderen. We hopen uw kind binnenkort te mogen verwelkomen!

De Wouw, De Kronkelwaard – Jokidé

Broeksteeg 42

8276 AG

Zalk

06-49600758