Zon- en Zalkdag

Wij zijn een groep enthousiaste gezinnen die elkaar afgelopen zomer gevonden hebben in onze zoektocht naar ons christelijk geloof delen in Zalk.

Dat is meteen ook de betekenis van onze groepsapp-naam ‘Zon- en Zalkdag’: Zalkers die elkaar op zondag ontmoeten.
We hebben dit informeel opgepakt door samen maandelijks te lunchen vanaf 12.00 uur. Elkaar ontmoeten en leren kennen staan hierbij centraal. Voor wie daar behoefte aan heeft kan er verdieping worden gezocht d.m.v. gebed, een activiteit voor de kinderen en bijvoorbeeld het zingen van een aantal liederen.

Omdat we zo enthousiast zijn geworden over dit concept, delen we dit graag breder in Zalk.
Wilt u/jij ook een groep warm betrokken mensen om u/jou heen?
Een groep met wie maandelijks gegeten wordt? (Dit vraagt weinig organisatie, want iedereen neemt wat te eten en drinken mee en deelt dit met de anderen.)
Een groep waar je naar behoefte kunt delen wat er achter je voordeur speelt?
Een groep waar je ook met je praktische hulpvragen snel terecht kunt (Van wie kan ik morgen een auto lenen? Help, er staat water in onze kelder, wie kan even helpen sjouwen? Wie heeft er zin om vanavond een stuk te wandelen?)
Iedereen is welkom, van jong tot oud, gelovig of niet-gelovig, kerks of in dubio over kerk.

Mocht u/jij ook graag deelnemen aan zo’n groep, stuur dan een mailtje naar ellenvanraalte@hotmail.com of teuniekes@gmail.com Dan inventariseren we hoeveel animo er is en of er groepen gestart kunnen worden.