Zalk naar de Alpe 2023

Dag Zalkers!

Hierbij even een update vanuit ons Alpe d’Huzes team:

Op 1 april hebben we een zeer succesvolle Lady’s Only gehouden. Ruim 100 dames werden verwend door kappers, pedicures, schoonheidsspecialiste, manicures enz. Met deze actie hebben we ruim 4000 euro opgehaald voor kankeronderzoek.

Onze koekenactie voor koningsdag loopt ook weer als een trein. Hartelijk bedankt voor het bestellen!

Op zaterdag 6 mei is er een lentefair bij Molen de Vlijt in Wapenveld. Naast een aantal kramen met mooie spullen, springkussen, hamburgerpan is er ook een taartenbak wedstrijd. We hebben een categorie voor volwassenen en kinderen. Bakker Jan en Erna van Heel Holland Bakt komen jureren! Wil hieraan meedoen? Kijk even op onze Facebookpagina Zalk naar de Alpe 2023 voor meer info.

Op woensdag 10 mei is de sponsorloop op de Oranjeschool. We mogen van school iets eerder beginnen zodat iedereen mee kan doen! De sponsorloop start rond 13:30. Wij zoeken nog mensen die willen helpen met wat hand- en spandiensten op de dag zelf. Dit kan door een appje te sturen naar 0654327899.

We hopen dat er, net zoals vorig jaar, ontzettend veel mensen staan om de kinderen aan te moedigen.

De laatste actie voor wij naar Frankrijk gaan is de muziekbingo. Deze is op 20 mei. Het gaat vooral een hele gezellige avond worden!

Van zaterdag 27 mei tm 3 juni gaan wij met onze groep naar Frankrijk. Op 1 juni zullen we de berg beklimmen. De rest van de week zijn er verschillende bijeenkomsten maar zullen we ook vooral genieten van een geslaagd jaar en van de prachtige omgeving.

Wij houden jullie op de hoogte via onze Facebookpagina Zalk naar de Alpe 2023!

Groeten, namens het Alpe d’Huzes team,
Jethro Buter