Zalk/Kamperveen in het licht

Op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 december wordt er een lichtjesroute georganiseerd door IJsseldelta Boert Bewust, Streekbelangen Kamperveen en Dorsbelangen Zalk. Van 17u tot 21u is er een mooie, verlichte route te rijden door de omgeving. In de vorige nieuwsbrief is er al een item gekomen met informatie hierover.

We hebben al wat mensen enthousiast gemaakt, maar missen ook nog een aantal mooie plekken die wellicht ook in het licht gezet kunnen worden! Dus woont u aan de route en wilt u dit jaar meedoen? Geeft u zich dan bij ons op. Wij kunnen de verlichting leveren aan de bewoners buiten de bebouwde kom: 2 bouwlampen voor een bedrijf, 1 bouwlamp voor een woning. Het accent ligt op de verlichte boerderijen maar we nodigen iedereen van harte uit het pand te verlichten, ook binnen de bebouwde kom. Het hoeven niet alleen gebouwen te zijn die extra in het licht worden gezet, maar denk dan bijvoorbeeld ook aan een nieuwe trekker, een oude trekker, een machine, een boom, een boomgaard of een kunstwerk. Bedenk het maar!

Opgeven kan door te appen naar Hero Klinker. Wij voegen u dan toe aan de appgroep “Zalk/Kamperveen in het licht”. Ook als u een paar honderd meter van de route afwoont, bijvoorbeeld aan een eigen weg, geef u dan toch op. Vanuit de route gezien kan het beste een mooi gezicht zijn als de gebouwen verlicht zijn. Om verder op de hoogte te zijn kunt u tegen die tijd ook op de site www.ijsseldeltaboertbewust.nl kijken. Daar zal ook een link komen naar “Zalk/Kamperveen in het licht”.

 

Nog vragen of belangstelling? Op woensdag 29 november om 20.15u is er een inloopavond georganiseerd. U bent van harte welkom op de geitenboederij ‘Twiegweerd’ van de familie Fokker, Burgemeester Hardenbergweg 3, 8276 AT Zalk. Boven de geitenstal zal de inloopavond plaatsvinden.

 

Wilt u als bedrijf deze lichtroute sponsoren dan zetten we u als sponsor ook in het licht. Op de route komt een plek beschikbaar voor vlaggen en banners. Daarbij wordt u genoemd op de website en in de advertentie van de krant.

Namens de organisatie lichtjesroute,
Hero Klinker, Annemarie van Gelder en Anne Westrik-Boom