Zalk en Kamperveen in het licht

Wellicht kent u het al van voorgaande jaren, de lichtjesroute. Dit jaar wordt het georganiseerd door IJsseldelta Boert Bewust, Streekbelangen Kamperveen en Dorpsbelangen Zalk.
Op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 december zal deze plaatsvinden door Kamperveen, de Zande en Zalk. Van 17:00u tot 21:00u kunt u de route rijden.
De route die is uitgestippeld is ongeveer 30km. Deze is eenrichtingsverkeer en is vanuit verschillende kanten te beginnen.

Woont u aan de route en wilt u dit jaar meedoen? We kunnen verlichting leveren aan de bewoners buiten de bebouwde kom: 2 bouwlampen voor een bedrijf, 1 bouwlamp voor een woning. Het accent ligt op de verlichte boerderijen, maar we nodigen iedereen van harte uit om het pand te verlichten. Het hoeven niet alleen gebouwen te zijn, maar denkt bijvoorbeeld ook aan een mooie trekker, een machine, een boomgaard of een kunstwerk. Bedenk het maar!
Aanmelden kunt u met een whatsappbericht aan Hero Klinker (06-36186194). We voegen u dan toe aan de appgroep ‘Zalk en Kamperveen in het licht’. Ook als u een paar honderd meter van de weg afwoont, geef u dan toch op. Vanaf de route gezien kan het een mooi gezicht zijn als de gebouwen verlicht zijn.
Meer informatie komt op de website van ijsseldeltaboertbewust.nl te staan.

We zoeken ook nog sponsoren voor de onkosten. Wilt u als bedrijf deze lichtroute sponsoren, dan horen we dat graag! Dan zetten we u als sponsor ook in het licht. Op de route komt een plek beschikbaar voor vlaggen en banners.

We willen u vragen die drie avonden zoveel mogelijk met de route mee te rijden als u van huis af moet. En eventueel bezoek van tevoren informeren  om alles in goede orde te laten verlopen. We samen op een mooi evenement waarbij we Zalk/Kamperveen in een positief daglicht zetten!

 

Met vriendelijke groet,

names de organisatie Anne Westrik-Boom en Hero Klinker