Wegwerkzaamheden aan de viaducten over de N50, 8 en 9 oktober as

Via de gemeente Kampen en de aannemer Van Gelder heeft dorpsbelangen Zalk berichtgeving ontvangen over de werkzaamheden aan de viaducten de Dompe en Buckhorst. 
 
In opdracht van Rijkswaterstaat heeft Van Gelder afgelopen zomer onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd op de N50 tussen Knooppunt Hattemerbroek en Kampen in beiden richtingen. Daarbij zijn ook onderhoudswerkzaamheden aan de viaducten in de N50 uitgevoerd. Enkele werkzaamheden aan viaducten Buckhorst en de Dompe konden vanaf de N50 niet worden uitgevoerd. Dat is wel mogelijk van het onderliggend wegennet en deze laatste werkzaamheden gaan binnenkort gebeuren. 
  • Op maandag 8 oktober wordt viaduct Buckhorst gelegen in de Burgermeester Hardenbergweg afgesloten van 07:00 uur t/m 18:00 uur
  • en op dinsdag 9 oktober wordt Viaduct de Dompe gelegen in de Jules van Hasseltweg afgesloten van 07:00 uur t/m 18:00 uur. 
Tijdens deze afsluiting kan het autoverkeer geen gebruik maken van viaducten. Het autoverkeer wordt op beide dagen met behulp van gele borden omgeleid via de N763 Kamperstraatweg. Fietsers en wandelaars worden tijdens de afsluiting langs de werkzaamheden geleid.