Vervolg zonnepanelen na bijeenkomst 3 juni

Beste geïnteresseerden,

De bijeenkomst van de Coöperatie Duurzaam Zalk i.o. op 3 juni over het gezamenlijk plaatsen van zonnepanelen op het dak van het MFD is goed bezocht. Hero Klinker gaf namens de werkgroep Duurzaam Zalk een presentatie over het project. Daarin zijn o.a. de uitgangspunten voor een postcoderoosproject, het initiatief voor een energiecoöperatie in Zalk en een rekenvoorbeeld toegelicht. Daarnaast hebben de aanwezigen gelegenheid gekregen vragen te stellen, die vervolgens zijn beantwoord door de werkgroep.

De interesse in het project in gepeild middels een registratieformulier. Uit de ingevulde formulieren blijkt dat er heel veel interesse is in deelname aan het project. Daarom hebben we als werkgroep besloten nu door te pakken en e.e.a. verder uit te werken, zodat er binnenkort een vervolgbijeenkomst kan worden georganiseerd om de details van het project (o.a. prijs en voorwaarden) te bespreken. Daarnaast zal er contact worden opgenomen met diegenen die hebben aangegeven graag eerst nog meer informatie te ontvangen alvorens een besluit over eventuele deelname te kunnen nemen.

 

Wanneer wij de benodigde informatie beschikbaar hebben, zullen we via de mail een uitnodiging sturen voor de vervolgbijeenkomst. Graag tot dan!

 

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Duurzaam Zalk

 

André Blankvoort
Ray Haze
Hero Klinker
Mischa Thiele
Jamie Lewis