Update Buckhorst

Het is alweer even geleden dat wij via deze weg van ons lieten horen. Daarom leek het ons goed om jullie een update te geven van de ontwikkelingen op Buckhorst.

Achter de schermen en op de locatie gebeurt er van alles:
De meesten van jullie hebben ongetwijfeld de tweede woonunit gezien die vorige maand geplaatst is. Familie Smelt komt vanaf eind april als eerste buren naast ons wonen. Voor ons zijn zij geen onbekenden: in Hattem woonden we in dezelfde straat en trokken we regelmatig met elkaar op. Jullie gaan ze vast zien in het dorp en op het schoolplein.

We zijn blij met de vergunning van de tweede woonunit die gemeente Kampen hiervoor verleende. We zijn nog in gesprek over de plannen en ontwikkelingen. Als hier meer over duidelijk wordt, laten we dit uiteraard weten.

 

Jullie zullen je misschien al wel afvragen wat al die paaltjes in het land betekenen.

We zijn dit jaar gevraagd om onze locatie beschikbaar te stellen voor de IJsselbiënnale, een kunstroute langs de IJssel.

De komende weken kun je dus bedrijvigheid zien bij het opbouwen van het kunstwerk. Dit jaar is het thema ‘Grondtonen’ en staan de aarde, bodem en grond centraal. Een fietsroute van ruim 100 kilomter voert je in vijf etappes van 17 juni t/m 17 september door de IJsselvallei, langs landgoederen, waterwerken, natuurgebieden en Hanzesteden langs alles kunstwerken en vele activiteiten. Meer informatie vind je op https://ijsselbiennale.nl/ .

 

En misschien heb je ook al wel gezien dat we eieren verkopen, te vinden naast onze brievenbus. Daar zullen we ook steeds groentes leggen de komende maanden die we over hebben van onze moestuin.

 

Met hartelijke groet,

Wouter en Ellen van Raalte