Uitnodiging vragenlijst woningbehoefte per 31 januari 2019

Aankondiging open enquête woningbehoefteonderzoek kleine kernen Kampen

 

Hoe wilt u wonen in uw kern?
De gemeente Kampen wil zorgen dat inwoners prettig kunnen (blijven) wonen in de kleine kernen. De gemeente laat daarom onderzoek doen naar de woonwensen van alle huishoudens en thuiswonende jongeren in Grafhorst, ’s-Heerenbroek, Kamperveen, Wilsum en Zalk. Doet u mee? Het enige wat u hoeft te doen is laten weten hoe u graag woont, nu en over een aantal jaar. Of dat nou in uw huidige woning is of dat u liever zou verhuizen; u kunt het aangeven in de vragenlijst. Eind januari ontvangt u een uitnodigingsbrief. Daarin staat uitgelegd hoe u kunt deelnemen. Wij hopen op een hoge respons. De uitkomsten wegen voor de gemeente namelijk zwaar bij het bepalen of er woningen er in uw kern moeten worden gebouwd, en wat voor soort woningen dit zullen zijn.
Dat u meedoet is niet alleen van belang voor de gemeente, maar ook voor u zelf en uw dorpsgenoten.

 

Woon jij binnen 5 jaar weer in Grafhorst, ’s-Heerenbroek, Kamperveen, Wilsum of Zalk?
De gemeente Kampen wil zorgen dat inwoners prettig kunnen (blijven) wonen in de kleine kernen. De gemeente laat daarom onderzoek doen naar de woonwensen van alle huishoudens en alle thuiswonende en pas verhuisde jongeren in Grafhorst, ’s-Heerenbroek, Kamperveen, Wilsum en Zalk. Ben jij de afgelopen jaren vanuit een van deze kernen verhuisd? Bijvoorbeeld vanwege je opleiding? En wil je graag binnen vijf jaar terugkeren naar een van deze kernen? Doe dan mee aan het onderzoek! Vanaf 31 januari tot 21 februari kun je de vragenlijst online invullen via de link: https://www.companen.nl/onderzoek/kampenopen

Wij hopen op een hoge respons. De uitkomsten wegen voor de gemeente namelijk zwaar bij het bepalen of er woningen er in de kernen moeten worden gebouwd, en wat voor soort woningen dit zullen zijn.
Dat jij meedoet is niet alleen van belang voor de gemeente, maar ook voor jezelf en je (toekomstige) dorpsgenoten.

<Bericht namens de gemeente Kampen, Marga Goudbeek>