Uitnodiging nieuwjaarsreceptie gemeente Kampen

Dinsdag 9 januari 2024 vanaf 19.00 – 22.00 uur in de Stadsgehoorzaal

 

Aan de inwoners van de gemeente Kampen

Geachte heer/mevrouw,
Zoals gebruikelijk starten we het nieuwe jaar met een nieuwjaarsreceptie voor inwoners. Ook dit jaar kiezen we voor een andere locatie dan de hal van het stadhuis, namelijk de Stadsgehoorzaal.
Want we willen niet alleen vertellen over wat er het komende jaar op stapel staat en terugblikken op het afgelopen jaar. We willen het laten zien en laten beleven!

Kampen bruist! Van jong talent, succesvolle evenementen, van opgaven op het gebied van klimaat en energie, mooie initiatieven in de samenleving, verschillende woningbouwontwikkelingen tot het verder bouwen aan een nieuw dorp. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst nemen we u daarom via een divers podiumprogramma mee het jaar 2024 in. Het wordt een bijzondere reis door de tijd. Met een exclusief tipje van de sluier van wat 2024 in petto heeft. We gaan daarom samen met u vooruitkijken en verwonderen.

Programma
Vanaf 19.00 uur gaan de deuren van de Stadsgehoorzaal open. Het programma in de grote zaal start om 20.00 uur. Daar hoop ik u van harte welkom te heten en de avond te openen met een toespraak.
De receptie in de foyer begint om 21.00 uur en duurt tot 22.00 uur. De receptie staat in het teken van onderlinge ontmoeting tussen inwoners en anderen die actief zijn in verenigingen, bedrijven, instellingen en het gemeentebestuur. Iedereen is van harte welkom!

Vrijkaarten bestellen
Om het programma in de grote zaal bij te wonen, heeft u een plaatsbewijs nodig. U kunt tot 2 januari één of twee kaarten kosteloos reserveren via de volgende link:
www.stadsgehoorzaalkampen.nl/voorstellingen/nieuwjaarsreceptie-gemeente-kampen of via de website van de Stadsgehoorzaal (stadsgehoorzaalkampen.nl). U krijgt de kaart(en) dan digitaal in de mail.

Graag tot ziens op 9 januari in de Stadsgehoorzaal!

 

Met vriendelijke groet,
Sander de Rouwe, burgemeester