Uitbreiding van pakkettenservice in het dorpshuis

Eind oktober zijn we gestart met DHL-  en UPS servicepoint. Nu heeft er ook een uitbreiding plaatsgevonden met het bedrijf DPD.

Bij alle genoemde pakketdiensten (dus geen PostNL) kunnen we pakketten aan nemen (retouren). Wilt u een pakketje verzenden? dan kan dit via de websites van de pakketdiensten, en brengt u dit naar het dorpshuis. Voor DHL hebben we de gelegenheid de volledige zending te regelen.

Voor afhalen, retourneren en brengen(d.w.z. pakketten laten  verzenden) van pakketjes, is het Dorpshuis geopend:

Maandag t/m Vrijdag
– ochtend van 09.00 tot 12.00 uur
– de middag  van 16.00 tot 18.00 uur.

Mocht u op deze tijden niet kunnen, dan kunt u ook telefonisch een afspraak maken. Dat kan op nummer 038-3636466 en dan kiezen voor optie 3. Indien nodig kunnen de vrijwilligers het afgeleverde of te retourneren pakket bij u thuis brengen/ophalen.

Voor het Dorpshuis heeft het ook voordelen, want voor ieder ontvangen en teruggestuurd pakket krijgen ze een kleine vergoeding. Een welkome bron van inkomsten.
Tevens wordt Zalk nog veiliger omdat de busjes van DHL, UPS en DPD niet meer kriskras door Zalk heen hoeven te rijden. Soms met te hoge snelheid, want de bezorgers worden betaald per afgeleverd pakket. DHL heeft ook besloten om voortaan met een elektrische auto naar Zalk te komen. Scheelt toch mooi weer CO2-uitstoot.

Bij deze willen wij alle inwoners van Zalk vragen om voortaan (om bovenstaande redenen) de pakketjes af te laten leveren bij het dichtstbijzijnde DHL/UPS/DPD servicepoint (Dorpshuis An de Steege). Op het ( alternatieve-) adres van het Dorpshuis laten afleveren is geen juiste selectie en dan krijgen we geen vergoeding.

 

Namens  Dorpsbelangen Zalk en het bestuur van het MFD te Zalk.

 

Ray Haze en Bram Eerkes