Terugblik op succesvolle braderie 2018!

Bericht Brassband Excelsior

Op zaterdag 15 september was het weer zover: braderie in Zalk. De vooruitzichten voor dit jaar waren gunstig, ruim twee weken van te voren was het maximaal aantal kramen, bijna 170, al gereserveerd. De weersvoorspellingen zagen er gunstig uit. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle dag. En een succesvolle dag werd het. Op een klein buitje in de ochtend na, droog en zonnig weer.
Meer dan voldoende belangstelling van bezoekers, vele enthousiaste standhouders en ook vele inwoners van Zalk die hun oprit gebruikten voor het uitstallen van allerhande koopwaar. Mooi dat we zo’n dag samen tot een succes kunnen maken. Als organisatie zijn we ieder jaar weer blij dat we op zoveel enthousiaste deelnemers, vrijwilligers en medewerking van iedereen mogen rekenen. Alleen dan kan een evenement van zo’n omvang zo succesvol zijn.

De komende maanden rusten we even uit, maar begin 2019 gaan we weer met frisse zin aan de slag om de volgende braderie in de grondverf te zetten. Zet ‘m maar vast in de agenda: 21 september 2019.