Molenwinkel De Valk in Zalk gaat open!!

Na goed overleg met de molenaars en advies van Sjaak Poot van molenwinkel “De Olde Zwarver” in Kampen, hebben we besloten om ook in molen De Valk een molenwinkel te starten.
Op de vraag in de vorige Nieuwsbrief wie wil helpen, hebben zeven vrijwilligers gereageerd. Een mooi resultaat. Er is nog plaats voor vrijwilligers die willen helpen bij de verkoop. Aanmelden kan in de molen of op dorpsbelangzalk@gmail.com.

Vanaf zaterdag 8 oktober zal de molenwinkel iedere zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur open zijn. We hebben besloten om met een beperkt aantal producten te beginnen. Als de verkoop goed gaat, zullen we zeker het assortiment uitbreiden.
We beginnen met allerlei vormen van meel, spelt, tarwe en broodmixen. Op de site van molenwinkel De Olde Zwarver in Kampen ( https://www.d-olde-zwarver.nl/nl/ ) kunt ook onder Producten en Recepten zien wat er zoal te krijgen zal zijn in de molenwinkel in Zalk. Te zijner tijd zal deze link ook te zien zijn op de site van De Valk. Graag contant afrekenen!!
Onze vraag is om aan de verkopers eventuele tips/suggesties over de verkoop in de molen door te geven. Mochten er nog inwoners zijn die hun eigen producten daar willen verkopen (jam, fruit etcetera), dan horen we dat graag. Uiteraard is de opbrengst voor uzelf.

Daar op woensdag 5 oktober de jury van de Europese Dorpsvernieuwingsprijs langs komt (zie andere artikel in de Nieuwsbrief), zal de molenwinkel die middag van ongeveer 15.00 tot 15.30 uur even open zijn.

 

Namens Dorpsbelangen,
Ray Haze