Markt met streekproducten op Nationale Molendag bij Molen de Valk op 13 mei!!??

             Oproep en mededeling!!

 

Markt met streekproducten op Nationale Molendag bij Molen de Valk op 13 mei!!??

 

Op 13 mei wordt er ’s-ochtends in Zalk weer de jaarlijkse Zalkerloop georganiseerd. Diezelfde dag is het ook Nationale Molendag.
De molenwinkel is die ochtend vanwege de Zalkerloop gesloten, maar gaat diezelfde middag open van 13.00 tot 17.00 uur. In de vergadering van de molenvrijwilligers is voorgesteld om te kijken of we  tijdens deze middag een soort markt van streekproducten op het terrein voor de molen kunnen houden.

Daarom doen we via deze weg een oproep aan alle inwoners van Zalk (particulieren, bedrijven en agrarische ondernemingen) die streekproducten hebben, om deze op deze markt aan te bieden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan bloemen, bloembollen/zaden, manden, jam, fruitsappen, kaas, eieren en zuivelproducten. Je zorgt zelf voor een tafel of iets dergelijks om je producten aan te bieden.

Graag horen we wie er willen komen. Dat kan door een mailtje te sturen naar dorpsbelangzalk@gmail.com. Mocht deze markt een succes worden, dan overwegen we dit in de zomermaanden maandelijks te gaan doen.

Tevens doe ik namens ons enthousiaste molenvrijwilligersteam een oproep voor nieuwe vrijwilligers. Mocht u zich aanmelden, dan bent u ongeveer 1 keer in de 5 weken aan de beurt om samen met een andere vrijwilliger de molenwinkel te bemensen.

Namens de molenvrijwilligersgroep,

 

Ray Haze