Inloopavond Erf 4 en Erf 5

Eigenlijk moesten de eerste stenen er al liggen, maar zoals iedereen wel weet is het nog steeds stil op de erven. De ontwikkeling van de nieuwbouw gaat niet zonder slag of sloot. Nu is het toch zo ver: Erf 4 en Erf 5 zijn klaar om naar de gemeente te gaan voor de bestemmingsplannen. Een hele mijlpaal voor de Zalker bouwers van CPO Zalk! Iedereen die geïnteresseerd is in de plannen kan tijdens een inloopmoment de tekeningen bekijken.

Op Erf 4 en Erf 5 zijn nu 24 kavels ingetekend voor met name starters. Dit is tot stand gekomen in nauw overleg met de grondeigenaar, de gemeente Kampen en de CPO-leden. De wensen van omwonenden zijn geïnventariseerd en zoveel mogelijk meegenomen.

Dit gaat er komen:

  • 2 tiny houses (door Beter Wonen)
  • 13 starterswoningen
  • 5 vrijstaande woningen
  • 2 twee-onder-een-kap

Mooi wonen op de erven van Zalk. Dat was de droom en die lijkt nu steeds dichterbij te komen. Er is plek voor starters, maar ook specifieke woonconcepten zoals gelijkvloerse woningen. Nieuwbouw waar duurzaamheid en dorps bouwen voorop staat met voldoende ruimte voor groen en ontmoeten.

Benieuwd naar de tekeningen? Kom naar de inloopavond. Deze is op woensdagavond 8 juni van 19.15 tot 20.15 uur in Dorpshuis An de Steege.

Namens CPO Zalk,
Margreet van Loo