Informatieavond peuter- en kinderopvang in het MFD te Zalk.

Op 20 juli heeft, op verzoek van de besturen van het MFD en Dorpsbelangen, de Stichting Kinderopvang Flevoland een informatieavond gehouden over de vele mogelijkheden voor peuter- en kinderopvang, inclusief voor- en naschoolse opvang in het MFD. Er waren aardig wat inwoners aanwezig. Na uitleg door MFD en Dorpsbelangen over het hoe en waarom voor deze keuze, heeft de Stichting Kinderopvang Flevoland uitgebreid uitgelegd wat de mogelijkheden allemaal zijn. Deze peuter- en kinderopvang is een aanvulling op wat de Oranjeschool gaat aanbieden. Na afloop was er, onder het genot van een drankje, ruim gelegenheid om vragen te stellen.
Welke mogelijkheden er zijn en hoe u uw kind(-eren) kunt aanmelden, kunt u elders lezen in deze Nieuwbrief. De Stichting Kinderopvang Flevoland, die straks uiteraard een andere naam zal krijgen, heeft voor alle ouders/verzorgers de mogelijkheden voor peuter- en kinderopvang nog eens op een rijtje gezet.

Met Prokino heeft de Stichting Kinderopvang Flevoland en het MFD goede afspraken gemaakt over de start van deze peuter- en kinderopvang in het MFD. Deze zal op zijn vroegst 1 oktober 2023 zijn. Met andere woorden, de Stichting Kinderopvang Flevoland start pas als alles in het MFD gereed en goedgekeurd is. De kinderen die nu nog bij  Prokino zitten, hebben dus nog alle tijd om na de zomervakantie van hun begeleidsters en andere kinderen afscheid te nemen.

Namens de besturen van MFD en Dorpsbelangen,

Johan Boeve en Ray Haze

 

Zie ook het artikel in weekblad De Brug, dinsdag 25 juli 2023