Groene loper Kampen

Goed nieuws! Onze najaarsactie is van start.

 

Vanaf nu kunt u prachtige, biologische en 100% gifvrije plantpakketten aanvragen voor slechts € 2,50 per pakket. Elk pakket bevat 10 mooie waardplanten die speciaal zijn geselecteerd voor hun waarde voor mens en dier. Meer informatie hierover vindt u op onze website, waar u ook speciaal samengestelde biologische bloembollenpakketten kunt kopen. De plantpakketten en bloembollen worden in de laatste week van september uitgeleverd net voor Nationale Burendag.

 

Planten van Waarde voor mens en dier

Met deze waardplanten maakt u niet alleen uw straat of buurt groener en mooier, maar draagt u ook bij aan de bescherming van belangrijke insectensoorten. Door groenlinten te creëren in de stedelijke omgeving, bieden we wilde bijen en insecten voedsel en een veilige voortplantingsruimte. Dit helpt ook bij de bestuiving van ons voedsel, wat essentieel is voor een gezonde toekomst.

 

Extra subsidie van het Oranje Fonds

Wist u dat u bij het Oranje Fonds subsidie kunt aanvragen voor Nationale Burendag? Deze subsidie kunt u gebruiken om samen met uw buren de straat te vergroenen. Wij helpen u graag met uw vragen en ondersteunen bij de subsidieaanvraag. Kom langs op maandag 10 juni van 17.00 tot 19.30 uur of woensdag 12 juni van 14.00 tot 17.00 uur in de bibliotheek (Stadskazerne) aan de Oudestraat 216 in Kampen. We hopen u daar te zien!

 

Bezoek onze website voor alle informatie en om u aan te melden. Dit kan tot begin juli.

 

Met vriendelijke groet, ook namens het kernteam

Suzanne, Hanneke en Ilona

Groene Loper Kampen