Enquête(bereikbaarheid) in Zalk door Windesheim student.

In april heeft Joost van der Lee (student Windesheim) een start gemaakt middels een interview met 4  dorpsgenoten over de bereikbaarheid  van ons dorp, met verschillende wijze van vervoer. Eén persoon is afhankelijk van (e)fiets en buurtbus en derden, één (jong) persoon is afhankelijk van (e)fiets buurtbus en weg – en ophaal service van de ouders en twee personen hebben vervoer middels fiets en eigen auto.

Naast een interview, bestaat het onderzoek uit een vervolg stap, nl enquêtes. Vanuit de student de onderstaande toelichting en de link naar enquête.

Als student van de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit voer ik een afstudeeronderzoek uit naar de bereikbaarheid van voorzieningen voor kleine kernen. Ik voer deze opdracht uit bij BonoTraffics, waar ik ook begeleiding van krijg tijdens het proces. In dit onderzoek probeer ik te verklaren waarom bepaalde vervoersmiddelen worden gekozen om naar voorzieningen buiten het dorp te reizen en hoe verschillende fietsvoorzieningen worden beoordeeld. De voorstaande vragen wil ik door middel van een online enquête beantwoorden.

Mijn vraag aan u is of u deze enquête in wilt vullen en mij wilt helpen met het verspreiden van deze enquête. De enquête duurt ongeveer 5-10 minuten en bij deelname maakt u kans op een VVV-bon van €25, alvast bedankt.

Klik hier voor de enquête.

Werkt de link in de button niet? Plak dan deze link in de browser: https://forms.gle/Cif1dV5NSPnfkZan8

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen via dit e-mailadres (jvanderlee@bonotraffics.nl) of telefonisch via 0631086208.