DHL en UPS Servicepoint in het Dorpshuis te Zalk!!

Het bestuur van het MFD is met DHL en UPS overeen gekomen om een servicepoint in het Dorpshuis “An de Steege” te Zalk te openen. Dit servicepoint zal voor een groot gedeelte door vrijwilligers gerund worden. Dit heeft voor de inwoners van Zalk en omstreken en voor het Dorpshuis Zalk veel voordelen.

Voor de inwoners, omdat zij voortaan niet meer thuis hoeven te blijven om een pakketje van DHL en/of UPS te ontvangen. Mocht je een besteld artikel willen retourneren, dan hoef je vanaf nu niet meer naar Kampen of Zwolle, maar kun je dit in het Dorpshuis inleveren.
Tevens wordt Zalk nog veiliger omdat de busjes van DHL en UPS niet meer kriskras door Zalk heen hoeven te rijden. Soms met te hoge snelheid, want de bezorgers worden betaald per afgeleverd pakket. DHL heeft ook besloten om voortaan met een elektrische auto naar Zalk te komen. Scheelt toch mooi weer CO2-uitstoot.

Voor het Dorpshuis heeft het ook voordelen, want voor ieder ontvangen en teruggestuurd pakket krijgen ze een mooie vergoeding. Een welkome bron van inkomsten.

Voor afhalen en brengen(d.w.z. pakketten laten  verzenden) van pakketjes, is het Dorpshuis in de ochtend geopend van 09.00 tot 12.00 uur en in de middag  van 16.00 tot 18.00 uur. Mocht u op deze tijden niet kunnen, dan kunt u ook telefonisch een afspraak maken. Dat kan op nummer 038-3636466 en dan kiezen voor optie 3. Indien nodig kunnen de vrijwilligers het afgeleverde of te retourneren pakket bij u thuis brengen/ophalen.

Bij deze willen wij alle inwoners van Zalk vragen om voortaan (om bovenstaande redenen) de pakketjes af te laten leveren bij het dichtstbijzijnde DHL/UPS servicepoint (Dorpshuis An de Steege). Op het ( alternatieve-) adres van het Dorpshuis laten afleveren is geen juiste selectie en dan krijgen we geen vergoeding.

 

Namens  Dorpsbelangen Zalk en het bestuur van het MFD te Zalk.

 

Ray Haze