Bericht over Buitenschoolse opvang(BSO) van de Oranje school

Bericht van Teun Jelle de Vries, dd 28 augustus 2020. Mochten er vragen zijn, kunt u contact opnemen met Teun Jelle de Vries.

Beste ouders,

Zoals u weet willen we graag dat er een buitenschoolse opvang opgezet wordt op school. Het blijkt dat hier veel behoefte aan is.
Gastouderbureau tante Vroesh heeft er veel tijd en energie ingestoken om dit van de grond te krijgen, maar kreeg uiteindelijk geen toestemming van de gemeente voor hun plan.
Iris Kinderopvang gaat nu proberen om het toch gerealiseerd te krijgen. Het staat of valt natuurlijk met voldoende aanmeldingen.
Hieronder treft u een bericht met een link aan. Hiermee kunt u zich opgeven voor een informatiebijeenkomst over de BSO.
Wilt u deze link zoveel mogelijk delen met ouders die misschien ook geïnteresseerd zijn? Dank alvast!

Vriendelijke groet, Teun Jelle de Vries

 

Beste ouders,

Wij zijn de BSO Zalk zeker niet vergeten!

Woensdagochtend had ik met Teun Jelle de Vries een gesprek om met hem de mogelijke opstart van een bso op de Oranjeschool te bespreken.

We zouden naar aanleiding daarvan graag een bijeenkomst organiseren met geïnteresseerde ouders. Ook Henk ter Wee, voorzitter van het College van Bestuur van IRIS Onderwijs & Opvang, zal daarbij aanwezig zijn.

U kunt het opgaveformulier voor de bijeenkomst hier invullen: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=3Trh4ujFH0mMiY-lIYEOMHI3BZkzV91PnNW5bQ2u9npUQTQxUjBMRjVGSlkwTUFZRlI0M1BHQktXQS4u.

Teun Jelle de Vries zal deze link verspreiden binnen de school. Voelt u zich vrij de link te delen met eventuele geïnteresseerden buiten de school.

U kunt het formulier invullen tot en met zondag 6 september. U krijgt op maandag 7 september van mij bericht welke datum het geworden is.

 

Met vriendelijke groet,

Suzan de With , manager Iris Opvang