Aanvullende informatie Stichting Kinderopvang Flevoland

Wij zijn Stichting Kinderopvang Flevoland, hoewel dat zijn wij nu nog, want vanaf oktober gaan wij onze eerste stappen zetten in Overijssel en dit betekent dat wij onze naam hierop ook gaan aanpassen. Wij zijn heel blij deze eerste mooie stap samen met jullie in Zalk te gaan maken.

Onze stichting is een familiebedrijf, welk nu reeds 38 jaar bestaat en vanuit een belangrijk principe werkt en dat is: “Kinderopvang draait om de kinderen.”

Toen wij via een ouder uit Zalk vernamen dat Dorpsbelangen Zalk worstelde met de behoefte naar meer flexibele en uitgebreidere kinderopvang, hebben wij dan ook meteen een afspraak gemaakt met Ray Haze en Bram Eerkes om nader kennis te maken.

Op locatie waren wij erg onder de indruk van de bevlogenheid en betrokkenheid van Dorpsbelangen Zalk en wat zij met het MFD Zalk reeds bewerkstelligd hebben. Dit sluit erg aan bij de normen, waarden en passie van onze stichting. Wij hebben dan ook direct aangegeven bereid te zijn te helpen waar nodig en dat wij kunnen voorzien in de behoefte van kinderopvang van 0-12 jaar, in welke hoedanigheid dan ook.

Na verdere verkenning, waarbij er ook een delegatie uit Zalk op één van onze dorpslocaties in Espel is komen kijken, hebben zij ook ervaren hoe wij onze kinderopvang inrichten. We zijn tot overeenstemming gekomen om de samenwerking aan te gaan. Vanaf 1 oktober 2023 verwelkomen wij dan ook graag de kinderen vanaf 0-12 jaar bij ons op het MFD in Zalk.

Graag nodigen we alle ouders en andere geïnteresseerden uit op 20 juli om 20:00 uur in het MFD Zalk, zodat we ons uitgebreid aan jullie kunnen voorstellen, jullie behoeften kunnen bespreken, laten zien op welke wijze wij met jullie kinderen allerlei thema’s en activiteiten organiseren en natuurlijk jullie vragen kunnen beantwoorden. Graag dus tot 20 juli!

 

Namens Stichting Kinderopvang Flevoland,

Debbie Oudenbroek
Stefan ten Veen
Danny Bults