Berichten vanuit molen De Valk

Kroonkurken sparen voor stichting Suze

Van Arie de Groot (molenaar van molen De Valk uit Zalk)  kreeg ik het verzoek deze oproep te plaatsen. De vraag is of inwoners van Zalk kroonkurken voor stichting Suze willen deponeren in de vuilnisemmer die bij de molen staat. Zie foto. Stichting Suze zet zich in voor de aanschaf van voorzieningen voor meervoudig gehandicapte jonge kinderen.

Namens stichting Suze, hartelijk dank.

Wie wil/kan er een bord ontwerpen voor de molenwinkel?

Op onze vergadering van afgelopen week is er gesproken over de plaatsing van twee borden op de Zalkerdijk, met daarin een verwijzing naar de molen (-winkel) die open is. De borden komen te staan bij de Bever en bij de van Vleutenstraat (voor fietsers die van de veerpont afkomen). Op deze manier hopen we toeristen te kunnen interesseren voor onze mooie molen en natuurlijk ook de molenwinkel die iedere zaterdagochtend open is.

Vrijwilligers gevraagd voor molenwinkel De Valk.

Ook zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor in de molenwinkel. Eens in de ongeveer 5 of 6 weken sta je samen met iemand in de molenwinkel. In wintertijd is de molenwinkel open van 10.00-12.00 uur. In de zomertijd van 09.00 tot 12.00 uur. Kom eens kijken en praten over wat dit vrijwilligerswerk inhoudt.

Namens de vrijwilligers van molen De Valk,

Ray Haze