Camperplaats “An de Steege”

Algemeen :
Het is een kleine camperplek met vele mogelijkheden en faciliteiten.
Zo is het een prachtig uitgangspunt voor fietsroutes en wandelpaden Laarzenpad Zalk. Het heeft alle basisvoorzieningen zoals stroom douche, toilet en WiFi. Maar ook kunt u gebruik maken van de Doprsbieb en het Dorpshuis “An de Steege”. In het dorp is een eetcafé (De Oase) waar ze heerlijke streekgerechten serveren. Ook kan je hier terecht voor een lekker ijsje of een patatje in de snackbar (open van Dinsdag t/m Zaterdag). De molenwinkel (Molen de Valk) is iedere zaterdag ochtend geopend van 9:00 tot 12:00. Overdag zijn er altijd wel vrijwilligers aan het werk. Heeft u vragen? Ze helpen u graag!

Registratie :
Onder de overkapping hangt een informatiebord en een bakje met inschrijfformulieren.
Per overnachting vragen wij €10,- en €1,50 toeristenbelasting per persoon. Voor een nacht met 2 personen betaalt u dus €13,- De registratie en de vergoeding kunt u in de groene brievenbus deponeren bij de hoofdingang van het dorpshuis “An de Steege”.

Afvalstraat en vuilwater :
Tegenover het dorpshuis is een afvalstraatje.
Hier kunt u liefst zo goed mogelijk gescheiden uw afval kwijt.
Aan de zijkant van het gebouw kunt u uw chemisch toilet legen. Dit is de RVS stalen bak rechts van het informatiebord. Voor het storten van uw grijze water hebben we nu (nog) geen oplossing, hier wordt aan gewerkt!

Toilet en douche :
Kunt u vinden aan de achterkant van het gebouw, 1e deur rechts.
In de hal van de de kleedkamers kunt u gebruikmaken van de scheidsrechter kleedkamer.
Dit is in de hal de 1e deur aan de rechterkant. Deze beschikt over een kleine keuken met magnetron, douche en toilet. OP ZATERDAG >> TIJDENS WEDSTRIJDEN << GESLOTEN VAN 07:00 TOT 18:00. U kunt dan ten alle tijde gebruik maken van de toiletten in het dorpshuis (Hoofdingang voorzijde) of de overige toiletten bij de kleedkamers. De toiletten zijn 7/24 geopend.

Toegang tot het dorpshuis “An de Steege” :
Tijdens activiteiten of aangegeven openingstijden (ma t/m vr 9:00 – 12:00 / 16:00 -18:00).