Stille week 2022

Wanneer:
11 april 2022 @ 19:30 – 20:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2022-04-11T19:30:00+02:00
2022-04-11T20:00:00+02:00
Waar:
Hervormde kerk te Zalk
Contact:
Werkgroep Stille Week

Stille week 2022

Het thema in de zgn. stille week is “Alles komt goed?! Dat kan gemakkelijk klinken, juist ook in deze tijd van pandemie en oorlog. Voor veel mensen op deze wereld is het misschien daarom moeilijk te geloven

Toch zijn het betekenisvolle woorden van hoop: God belooft ons immers een nieuwe wereld zonder pijn en verdriet, een toekomst die van Hem is. Hij vraagt ons daar nu al iets van te laten zien. Door er voor elkaar te zijn geven we de hoop van Pasen door, in het geloof dat alles goed komt.

Wij zijn dankbaar dat dit jaar het weer mogelijk is om u van harte uit te nodigen voor de stille-week- bijeenkomsten in de kerk. Tegelijk blijft het mogelijk deze bijeenkomsten online te volgen. Zo kunnen wij met zoveel mogelijk dorpsgenoten toeleven naar Goede Vrijdag en Pasen.

Wat is het juist in deze periode mooi en waardevol de onderlinge verbondenheid en saamhorigheid te ervaren. En in die verbondenheid samen tot onze God te mogen gaan. Hij die in Jezus Christus onze Vader wil zijn, onze zonden vergeeft en ons eeuwig leven belooft (Efeze 1).

Van maandagavond 11 april tot en met donderdagavond 14 april vinden DV deze bijeenkomsten plaats. Maandag- en donderdagavond in de Hervormde kerk en dinsdag- en woensdagavond in de Ned. Geref. Kerk. U kunt ze online volgen via de website van de kerk (https://www.hervormdzalk.nl/ of https://zalk.ngk.nl/) of via kerkdienstgemist.nl. De ontmoetingen beginnen om 19.30 uur.

De liturgie wordt vooraf huis aan huis verspreid. Wanneer u de naar de kerk komt zou het fijn zijn wanneer u deze meeneemt. In de kerk is een (beperkt) aantal liturgien aanwezig. De teksten worden tijdens de uitzending niet getoond.

Een gezegende week op weg naar Goede Vrijdag en Pasen.

Werkgroep Stille Week