Open Nederlands Kampioenschap Poker

Wanneer:
2 maart 2019 @ 19:30 – 23:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-03-02T19:30:00+01:00
2019-03-02T23:30:00+01:00
Waar:
Dorpshuis "An de Steege"
Broeksteeg 42
zalk
Kosten:
12,50

Van januari t/m mei vinden de voorrondes van het Open Nederlands Kampioenschap Poker plaats. In 150 horecagelegenheden en sportkantines door heel het land doen zo’n 10.000 recreatieve pokerspelers mee aan het pokerkampioenschap van hun plaats. Hiermee is het ONK Poker het grootste en gezelligste pokertoernooi van Nederland. Op zaterdag 2 maart om 19:30 uur organiseren we het Pokerkampioenschap van Zalk bij Dorpshuis Zalk. 

Gezellig pokertoernooi in Zalk

Het leuke aan het lokale pokerkampioenschap is dat het evenement draait om de gezelligheid en dat iedereen van 18 jaar en ouder mee kan doen. Deelnemen kost slechts €12,50. Je hoeft geen ervaren of goede pokerspeler te zijn om er aan mee te doen. Het toernooi is bedoeld om onervaren pokerspelers kennis te laten maken met het live pokeren. Heb je vrienden, familie of kennissen die ook nieuwsgierig zijn naar het spel dan kunnen zij ook meedoen.

Doe op zaterdag 2 maart mee aan het pokertoernooi

De speellocatie wordt omgetoverd tot een ware pokerroom. Er is een toernooidirecteur aanwezig die alles in goede banen leidt. Doe je voor het eerste mee? Wees niet bang om hem vragen te stellen. Ben je vroegtijdig uitgeschakeld? Dan kan je gratis meespelen aan een sit & go met andere afvallers. Dit is een klein toernooi aan 1 tafel. De winnaar krijgt een gratis ticket voor een voorronde naar keuze.

Maak kans op een sponsoraanbieding!

De winnaar van het pokerkampioenschap is de Pokerkampioen van Zalk en kwalificeert zich voor de landelijke finale. Bij deze finale speel je mee om de Nederlands Kampioen te worden.

De winnaar van het vorige ONK Poker seizoen, Dan Korver, kreeg na zijn overwinning een sponsoraanbieding om plaats te nemen in Team ONK Poker. Samen met Felix Verhoeven en Stan Scholten gaan zij onder teamcaptain Ruurd Nauta verschillende internationale pokertoernooien spelen. Ruurd Nauta won vorig seizoen tijdens zijn sponsorcontract meer dan €30.000. Deze kans ligt ook voor jou op de loer als je je weet te kwalificeren voor de landelijke finale. Dus schrijf je direct online in. (www.onkpoker.nl)