Jury bezoek in Zalk

Wanneer:
5 oktober 2022 @ 11:00 – 17:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2022-10-05T11:00:00+02:00
2022-10-05T17:00:00+02:00
Waar:
Dorpshuis "An de Steege"
Broeksteeg 42
Zalk

Zoals jullie vast weten hebben we in mei afgelopen jaar de Nederlandse Dorpsvernieuwingsprijs gewonnen. De winnaar gaat daarmee automatisch meedingen naar de Europese Dorpsvernieuwingsprijs.

Afgelopen week hebben we te horen gekregen dat op 5 oktober de jury van de Europese Dorpsvernieuwingsprijs in Zalk langs komt. Wij moeten hen dan overtuigen dat we ook in Europa de eerste prijs verdienen.

Eén van de belangrijkste zaken die we moeten laten zien is dat de opgestarte projecten volledig worden gesteund door alle inwoners van Zalk. Bij projecten moet je denken aan de bouw en verdere ontwikkeling van het MFD (met zijn klussenploeg), het Laarzenpad, Duurzaam Zalk (met de zonnepanelen op het dak van het MFD), het CPO-bouwproject voor starters en jongeren, de werkgroepen Zalk helpt Zalk en Zalk helpt Oekraïne,  de groenploeg en wildtuin en de winkel voor streekproducten die in molen De Valk wordt opgestart.

Wij willen ’s-middags de mensen, die deze projecten hebben opgezet en de mensen die er gebruik van hebben gemaakt, in contact brengen met de jury, als zij de projecten komen bekijken. Zo wordt het voor de jury duidelijk dat de projecten door alle inwoners van Zalk worden gesteund.

Tot slot, zouden wij graag aan het einde van de dag een groepsfoto willen maken van zoveel mogelijk inwoners van Zalk, samen met de juryleden (uit Hongarije, Zwitserland, Slowakije en Duitsland) van de Europese Dorpsvernieuwingsprijs en de besturen van Dorpsbelangen en het MFD .

Deze foto wordt op 5 oktober om ongeveer 16.30 uur gemaakt voor het MFD. Komt allen!!! Neem  familieleden en buren mee. We hopen op een grote opkomst
 

Namens Dorpsbelangen en het MFD,

 

Ray Haze