Informatiebijeenkomst voor vrijwilligers 2e Zalkerkoop 18 juni 2022

Wanneer:
20 mei 2022 @ 20:00 – 21:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2022-05-20T20:00:00+02:00
2022-05-20T21:00:00+02:00
Waar:
Dorpshuis "An de Steege"
Contact:
Zalkerloop organisatie

Beste dorpsgenoten,

Velen van jullie hebben eerder meegedaan in de voorbereiding en/of uitvoering van de Zalkerloop in 2019 en/of deels in de voorbereiding van de Zalkerloop 2020.

Ook dit jaar zijn we gestart met de voorbereidingen en de vergunning is verleend, 18 juni gaat door!
We hebben vele mensen nodig. Wil je vrijwilliger zijn voor een taak bij dit evenement? meld je aan via de mail: zalkerloop@gmail.com. Of meld je aan bij 1 van de organisatie. Je kunt gerust al aangeven, wat je zou willen doen bij dit evenement.

Er zijn veel verschillende taken te verrichten en daarom willen wij jullie graag alle details vertellen over deze ochtend. Hierbij vertellen we hoe het programma er uit ziet van deze dag.

  • Wat de taken zijn? Denken aan hulp, zoals startnummers gereed maken, medailles in elkaar zetten, helpen bij de inschrijving, verstrekken van startnummers, finishgebied, medailles uitreiken, drinkpost, wedstrijd administratie, verkeerregelaars, voor- en na fietsers.
  • Wat er van je wordt verwacht?
  • Hoe het ervoor staat met de inschrijvingen van de deelnemers?

En als er vragen zijn dan kunnen we dit met elkaar bespreken! Al met al dus een belangrijke bijeenkomst om het enthousiasme nog meer te vergroten en natuurlijk het evenement tot een geslaagd evenement te maken!

We nodigen jullie dan ook graag uit op vrijdag 20 mei 2022.

Locatie:                Dorpshuis “An de Steege”
Tijd:                       20 uur

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie en wat lekkers, kijken wij er naar uit om elkaar te ontmoeten!

 

PS: Mocht je niet kunnen op  20 mei en wel een bepaalde taak in de voorbereiding en/of op de dag zelf willen doen, dan horen wij dit graag. Via de mail (zalkerloop@gmail.com) of persoonlijk.

 

De Zalkerloop-organisatie,
Bram, Ellie, Erik en Lynette.